Chihiros Dosing System

929,00 kr.
På lager
Chihiros Doseringssystem automatiserer tilførslen af næringsstoffer for sund vækst af akvatiske planter. Kontrolleret via Chihiros-appen tilbyder den præcis daglig dosering og kan tilhøre op til fire gødninger. Nem at installere nær akvariet.
Chihiros Doserings systemet er komplet doserings system, der er designet til at automatisere tilførslen af gødning og næringsstoffer til ferskvandsakvarier.

At sikre en konsekvent og tilstrækkelig forsyning af næringsstoffer er afgørende for den robuste og sunde vækst af akvatiske planter i et akvarium. Derfor fungerer brugen af en automatisk doseringspumpe som det ideelle værktøj til at opretholde denne vigtige næringsstofbalance.

For at opnå præcis kontrol over gødningsprocessen kan doseringspumpen bekvemt styres gennem Chihiros APP'en. Den muliggør daglig gødning i portioner så små som 0,2 ml, med en maksimal kapacitet på 999,9 ml pr. hoved, justerbar i intervaller af 0,1 ml. Den mindste regulerede dosis er 0,2 ml, hvilket sikrer nøjagtig og kontrolleret fordeling af næringsstoffer.

Montering af det kompakte system er ligetil, da det nemt kan fastgøres til en flad overflade nær akvariet. Det er vigtigt at sørge for tilstrækkelig plads til opbevaring af gødningsflasker i nærheden. Med Chihiros doseringspumpen kan brugerne tilføje op til fire forskellige gødninger i akvariet, hvilket giver alsidighed i styringen af næringsstoffer til vækst af akvatiske planter.